تبلیغات
طلوع خورشیدی - پوره سیب زمینی
طلوع خورشیدی
بهترین نیستیم اما بهترین ها انتخابمان میکنند

بازدید : مرتبه
تاریخ : 1389/12/1
پوره سیب زمینی
پوره سیب زمینی/ هویج /نخود فرنگی /لوبیا سبز/ كدو حلوایی/ كدو خورشتی و كرفس طرز تهیه همه پوره ها یكسان است و به یك نمونه از آن اشاره می شود :


پوره سیب زمینی :
سیب زمینی دو عدد با اندازه متوسط
شیر پاستوریزه پنج قاشق غذا خوری (مقدار مورد نیاز برای متناسب كردن قوام پوره)
كره یك قاشق مرباخوری



برای تهیه پوره سیب زمینی از سیب زمینی های زرد و سالم استفاده كنید (‌ سیب زمینی هایی كه سبز رنگ هستند می توانند باعث مسمومیت شوند ) ابتدا سیب زمینی را با پوست كاملا بشوئید و با كمی آب بپزید و بعد از پخته شدن و جدا كردن پوست سیب زمینی را رنده كرده و با كره و شیر مخلوط نمائید تا كاملا نرم و یكنواخت شود
توجه
برای شیرخوارانی كه خوب وزن نمی گیرند می توان یك قاشق مرباخوری پودر بادام یا گردو یا فندق یا زرده تخم مرغ پخته شده به پوره اضافه كرد تا انرژی و مواد مغذی آن بیشتر شود
در دستور تهیه انواع غذاها هر جا كه استفاده از كره توصیه شده می توان از روغن زیتون روغن مایع روغن حیوانی و یا هر روغن خوراكی دیگری كه در دسترس است استفاده كرد یك قاشق مرباخوری كره معادل دو قاشق مرباخوری روغن مایع است


ارسال توسط زهرا
آرشیو مطالب
امکانات جانبی
blogskin

دانلود فیلم

سایت ساز رایگان

بهراد آنلاین

کلیپ موبایل

دانلود فیلم

نرم افزار موبایل

قائم پرس