تبلیغات
طلوع خورشیدی - فرنی آرد برنج
طلوع خورشیدی
بهترین نیستیم اما بهترین ها انتخابمان میکنند

بازدید : مرتبه
تاریخ : 1389/11/30
فرنی آرد برنج
آرد برنج دو قاشق مرباخوری سر صاف (‌با استفاده از قاشق های اندازه گیری
یا قاشق شربت آنتی بیوتیك )
شكر یك قاشق مرباخوری سرصاف
شیر پاستوریزه 120 میلی لیتر ( سی سی )‌ معادل نصف لیوان معمولی
چگونگی تهیه
فرنی آرد برنج
مواد لازم :‌
آرد برنج دو قاشق مرباخوری سر صاف (‌با استفاده از قاشق های اندازه گیری
یا قاشق شربت آنتی بیوتیك )
شكر یك قاشق مرباخوری سرصاف
شیر پاستوریزه 120 میلی لیتر ( سی سی )‌ معادل نصف لیوان معمولی
طرز تهیه
شیر پاستوریزه را پس از به جوش آمدن15 دقیقه در حال جوش نگهدارید و بعد در جای خنك بگذارید تا سرد شود (آرد برنج در آب یا شیر سرد به خوبی حل می شود )‌
بعد آرد برنج و شكر را به شیر اضافه كرده روی شعله ملایم قرار دهید و مرتب آن را هم بزنید تا كم كم به قوام مطلوب برسد یعنی از قاشق نریزد .
با مقادیر فوق حدود 12 تا 15 قاشق مرباخوری فرنی بدست می آید كه هر گرم آن حدود 2/1 كیلو كالری انرژی دارد در صورت استفاده از نصف قاشق مرباخوری كره هر گرم فرنی 2 كیلو كالری انرژی خواهد داشت
توجه
در مورد كودكانی كه افزایش وزن آنان مطلوب است نیازی نیست كه به فرنی كره اضافه شود ولی برای شیر خوارانی كه باید وزن بیشتر بگیرند می توان هنگام تهیه فرنی نصف قاشق مرباخوری كره یا یك قاشق مرباخوری روغن زیتون و یا هر روغنی كه در دسترس است اضافه كرد
از 8 ماهگی به بعد می توانید فرنی كودك را با آرد گندم و یا نشاسته هم درست كنید
اگر برای تهیه فرنی از شیرهای استریل یا با ماندگاری طولانی مدت استفاده می نمائید این شیرها نیازی به جوشاندن ندارند ولی باید دقت كنید كه بعد از باز كردن در آن ها در یخچال نگهداری شوند در این صورت تا 48 ساعت دیگر هم برای شیرخوار قابل استفاده هستند
ولی بعد از 48 ساعت بهتر است یك قاشق از آن را بجوشانید اگر دلمه نشد استفاده نمائید
اگر فرنی را با شیر مادر تهیه می كنید اول آرد برنج و شكر را با آب بپزید و با قوام سفت تری از روی اجاق بردارید تا بعد كه با شیر مادر مخطوط و نرم می كنید به قوام مطلوب برسد روزهای اول كه شیرخوار یك یا دو قاشق مرباخوری فرنی می خورد بهتر است بقیه فرنی تهیه شده را كه هنوز شیر مادر به آن اضافه نكرده اید در یخچال بگذارید و دفعات بعد هر بار كمی از آن را با شیر خود مخلوط كرده به كودك بدهید در این حالت نیازی به گرم كردن مجدد فرنی نخواهد بود
برای اطمینان یافتن از سلامت شیر پاستوریزه ابتدا یك قاشق شیر را روی شعله قرار دهید تا به جوش آید اگر شیر دلمه شد دلیل فساد آن است


طبقه بندی: آشپز کودکان، 
ارسال توسط زهرا
آرشیو مطالب
امکانات جانبی
blogskin

دانلود فیلم

سایت ساز رایگان

بهراد آنلاین

کلیپ موبایل

دانلود فیلم

نرم افزار موبایل

قائم پرس